Project DVC

Wielsbeke

Raambekleding en interieurtextiel voor totaal gerenoveerde hoeve.

Een gezellige, warme en levendige keuken. Door de aankleding van de ramen en de integratie van het interieurtextiel in combinatie met de zorgvuldig uitgekozen geraffineerd materialen zorgen voor een prachtig eindresultaat. Er wordt gekozen voor een speelse combinatie van een optrekgordijn (ook store genoemd) zonder buisjes en een overgordijn voor de deur gevoerd en gemoltoneerd. De gordijnroede in smeedwerk zorgt voor de afwerking binnen de stijl.

Het tafelkleed wordt op maat van de tafel gemaakt met dezelfde kleuren die terugkeren in de gordijnen en materialen.

In het salon kiezen we een combinatie van een store in bouilloné als glasgordijn in combinatie met een warm overgordijn gevoerd en gemoltoneerd voor extra warmte, gezelligheid en aankleding. Een prachtige combinatie binnenin de stijl van de woning.

Wat is nu net het verschil tussen een optrekgordijn of store in bouilloné en zonder buisjes?

Beide zorgen voor een doorhangend gordijn die zorgt voor die nét iets landelijkere sfeer. De optrekgordijnen zonder buisjes, daarbij gaan de gordijnen echt doorhangen volgens de stof, daar waar normaal buisjes voorzien worden, komen de gordijnen door te hangen. Een store in bouilloné is een specifieke afwerkingsmethode waarbij meer stof voorzien wordt tussen de ringetjes waardoor het geheel meer zal doorzaken en meer zal plooien. Zo krijg je nog iets grotere doorhangende stofpartijen.

verschil uitleggen tussen beide

Samenwerking met architect Bernard Declerck.

Terug naar boven