Project WS

Waregem

Interieuradvies en raambekleding bij totale renovatie van de woning.

Bij de totale renovatie van de woning krijgen we het volledig vertrouwen in ons voor de inrichting van eetplaats en leefruimte.

Belangrijk is om allereerst het kleurenpalet volledig samen te stellen om tot een harmonieus geheeld te komen en zo van start te gaan met de uitvoering van de herinrichting. Muren, kleuren, texturen, gordijnen, tapijten en verder interieurtextiel worden zorgvuldig en met smaak uitgekozen. Een harmonieus geheel is samengesteld, tijd om samen van start te gaan met de uitvoering van de herinrichting.

In de keuken kiezen we voor een combinatie van rolgordijnen met overgordijnen. De rolgordijnen worden enkel gebruikt bij fel zonlicht en de overgordijnen zorgen ervoor dat er geen inkijk is van buitenaf maar dat de klant toch ten volle kan genieten van het zicht op de mooie tuin.

In de hal is er contact met de bovenverdieping. De kleur van de houten horizontale lamellen, ook wel jaloezieën genoemd, worden daarom gekozen in combinatie met de trapleuning en het parket op de bovenverdieping.

Een bijkomende uitdaging in dit project voor ons: de raambekleding in de logeerkamer. In de logeerkamer is er een driehoekig raam waarbij een totale verduistering van belang is. Met dergelijke raamvormen zijn duettegordijnen een ideaal en perfect systeem gezien dit volledig volgens de vorm van het raam kan worden geproduceerd. De kleur is gekozen bijpassend met de gordijnen en het kleur van het parket.

Ondanks de strikte deadline, zijn we erin geslaagd om dit project tot in de kleinste en fijnste details op korte periode tot een heel mooi geheel om te toveren.

Samenwerking met interieurkenner Cindy van Geko Woonwereld.

Terug naar boven