Garnieren en stofferen

Vaak is het moeilijk om een gewenst beeld die je voor ogen hebt van jouw interieur daadwerkelijk in praktijk om te zetten. Wij als interieurspecialist streven naar het omzetten van jouw, dat ideaalbeeld. We willen je deskundig, technisch advies meegeven, bijspringen waar gebrek aan kennis van de markt en mogelijkheden centraal staat en materiaalkeuzes nauwkeurig toelichten.

Onze klanten kunnen altijd een beroep doen op ons inzicht en vakkennis wat garnieren betreft. De van oma geërfde bank, die fauteuil of stoelen zijn tijdloos mooi, maar is de bekleding tot op de draad versleten? Wij kunnen die meubelstukken vakkundig en met respect voor het karakter van deze stukken aanpakken. We kunnen ze grondig herstofferen en restaureren om hun functie terug te geven en opnieuw te kunnen schitteren in jouw ruimte.

Stoelen en zetels

Waarom herstofferen? Eerst en vooral om de kwaliteit van je huidige meubel te bewaren. Heel wat mensen beschikken over kwaliteitsvol meubilair. Alleen geraken we op lange termijn op uitgekeken en willen we ze in een nieuw jasje steken of een nieuwe look of kleur meegeven.

Herstofferen blijkt steeds opnieuw zijn geld waard te zijn en biedt enkele leuke voordelen:

het kost minder dan de aankoop van eenzelfde kwaliteitsmeubel heb je een duurzaam meubel of meubel van een merk, dan doe je er goed aan dit kwaliteitsmeubel te behouden heel wat mensen zijn gehecht aan hun meubelen. Dankzij herstofferen geeft je jouw favoriete meubel een nieuwe uitstraling
Stoelen en zetels

Bedhoofden

Met een hoofdeinde of het (her)stofferen van een bestaand bedhoofd kan je je bed een verfrissende opknapbeurt te geven. Maak een keuze uit verschillende stijlen, inclusief houten of fineren hoofdeinde.

Bedhoofden
Terug naar boven