Project IB

Wielsbeke

Raambekleding en interieurtextiel bij een totale renovatie van woning.

De hal wordt voorzien van twee sierpanden in een rijkelijke stof met een prachtige textuur, tekening. Beide sierpanden werden samengebonden met een floche ter aankleding van de ruimte. De ambachtelijke smeewerken gordijnroede zorgt nog voor iets persoonlijkere toets.

De leefruimte (keuken en living) en de daarbij aansluitende bureauruimte worden voorzien van dezelfde stof om een harmonieus geheel te creëren. Er wordt wel telkens gekozen voor een andere afwerking. In de keuken en living worden overgordijnen geplaatst die de erkers volledig aankleden en gezelligheid garanderen. In de bureauruimte worden stores in bouilloné (doorhangende plooien) gekozen met bijpassend passementrie (lintjes, koordjes, accessoires) om zo af te werken. Bovendien voorzien van elektrische bediening aangesloten op het domoticasysteem die zorgen voor extra gebruiksgemak.

Iedere slaapkamer heeft haar eigen persoonlijkheid.

De masterbedroom, om het zo te noemen, willen we sfeervol en comfortabel maken. We plaatsen vasttapijt (ook voltapijt genoemd). De raambekleding bestaat uit shutters om de gewenste lichtinval te kunnen bepalen.
De meisjeskamer moet een romantische plaats worden. Het garnieren van het bedhoofd, de glas- en overgordijnen, de bedsprei en het garnieren van een prachtig authentiek zeteltje zorgen voor een prachtig geheel.
Om de logeerkamer aan te kleden, worden glasgordijnen in combinatie met overgordijnen geplaatst meegaand met het kleur van het meubilair en tevens worden er accentkleur geplaatst bij het stofferen van lampenkappen.

De dressingruimte kreeg een zwart gordijn in velours met ingewerkte medaillontekening.

Samenwerking met architect André Woussen, schilderwerken Carlo Lambrecht.

Terug naar boven