Project NC

Wakken

Raambekleding van een uitbouw bij een alleenstaandewoning.

Er wordt geopteerd om van de uitbouw en het vernieuwde interieur één harmonieus geheel te maken, daarom hebben we telkens gewerkt met dezelfde stof. Het gordijn laat op een heel speelse manier het licht en de wind binnen. Het zonlicht op de halftransparante stof brengt een nog breder kleurenpalet naar voren. Op het plafond is een doorlopende rail geplaatst zodat de gordijnen over de gehele breedte naar keuze geparkeerd kunnen worden.

Achter de transparante gordijnen in de keuken en bar werden elektrische rolgordijnen geïnstalleerd en afgestemd om het zonlicht tegen te houden of het fris te houden in huis.

Realisatie in samenwerking met Peter Plan.
Foto’s: interieurstylist Rebecca Van Loocke en fotograaf Bruno Eggermont.
Terug naar boven