Project VJ

Lichtervelde

Raambekleding en interieurtextiel in gerenoveerde hoeve.

Er wordt geopteerd om in zoveel mogelijk ruimtes dezelfde stof te verwerken op verschillende manieren. Zo kan er een harmonieus geheel gecreëerd worden en de openheid van de gerenoveerde woning is bewaard.

Op verschillende plaatsen in de woning werd de stof verwerkt in een store of ook optrekgordijn genoemd, lichtdoorlatend.

In de leefruimte werd de stof verwerkt als een overgordijn met daarachter een verduisterend gordijn om inkijk te beperken en gezelligheid te creëren.

In de badkamers werd telkens een zitkussen op maat gemaakt met de daarbijbehorende kussentjes. Gezelligheid troef. Er worden ook lichte badmatjes met wafelstructuur gemaakt.

In de masterbredroom, willen we sfeervol en comfortabel maken. Een bewuste keuze voor natuurlijke kleuren en materialen scheppen een harmonieus geheel en creëren charme en rust. De raambekleding bestaat uit een overgordijn met een daarbijbehorend verduisterend gordijn die ervoor zorgt dat er volop van de nachtrust kan genoten worden. op de schuine balk werden de prachtige gordijnroede bevestigd. Een op maat gemaakte bedsprei wordt mooi gedrapeerd over het bed en zorgt voor de finishing touch van de slaapkamer.

Fotografie: Bruno Eggermont en Line Grysepeert.
Assistent styling: Rebecca, REBO Home.

Terug naar boven