Project FD

Wortegem

Totale raambekleding bij totale renovatie van de woning.

Mooie raambekleding maakt een woning toch echt wel rijker. Belangrijk hierbij is raambekleding die aansluit bij de aard en bouw van de woning.

In de keuken hebben we geopteerd voor prachtige horizontale houten lamellen die volledig meelopen met het kleur van de muren. Een prachtig samenspel van binnen-en buiten door de lichtregulering die ze zelf kunnen regelen.

Binnen de living, werd de eetplaats warm aangekleed met overgordijnen. Een rijkelijke stof met een prachtige tekening en textuur kleden de ruimte volledig aan. Binnen het salon wordt gekozen voor een samenspel van horizontale houten lamellen (opnieuw wit die meegaat met het kleur van de muren) en overgordijnen die werden aangepast aan het kleurenpalet van het parket en de meubels. Een heel warme en gezellige sfeer.

Privacy en functionaliteit met een mooie afwerking: aluminium horizontale lamellen of jaloezieën met houtlook worden in de badkamer geplaatst. Een heel mooi en dankbaar product die waterbestendig is.

Heerlijk dromen: een transparante stof voor overgordijnen die de slaapkamer prachtig aankleedt. Een donkere kamer voor een goede nachtrust is mogelijk door de combinatie met rolluiken.

Samenwerking met architect Tom Debaene.

Terug naar boven