Flexibele aanpak

1. Samen-werken

Een efficiënte samenwerking speelt een sleutelrol in een goed georganiseerd project.

Allereerst hechten we er veel belang en aandacht aan om jouw vereisten, smaak in kaart te brengen. Met plezier komen we graag tot bij jou langs om de sfeer op te snuiven, samen de stijl te bepalen om verdere uitwerkingen mogelijk te maken.

Vervolgens kunnen we samen overgaan tot keuze van de materialen. Een passend geheel gecreëerd door en voor jou in combinatie met het behang of schilderwerk, de vloerbekleding en het meubilair. Eventueel kan in onze showroom uitvoerig afgetoetst worden wat de ideale combinatie van stoffering, afwerking, ophanging of andere details kan worden.

En heel belangrijk, vervolgens gaan wij opmetingen te maken.

Op basis daarvan gaan wij vervolgens een uitgebreid, maar duidelijk uitgewerkt voorstel opmaken. Dit betekent dat dit modulair is en per rubriek meerdere keuzemogelijkheden (kwaliteiten, afwerking, ...) bevat. Na bijsturing van het voorstel wordt tenslotte de definitieve offerte en planning opgemaakt.

2. Maat-werken

Alle productie gebeurt in eigen atelier. Dit biedt ons de nodige flexibiliteit om het project in goede banen te leiden en alles nauwkeurig af te werken tot in de details.


3. Plaats-werken

We beschikken ook over een plaatsingsdienst. Met praktische afspraken en eisen wordt rekening gehouden. Dit gaat van toegang tot je woning tot verplaatsing en bescherming van je meubelen of vloeren.

Terug naar boven