Raambekleding

Het decoreren van jouw ramen. Lichtregulering is zeer bepalend voor de sfeer in huis. Door het plaatsen van de juiste raambekleding kan u spelen met licht en kleur. Daarenboven bepaalt je zelf ook de privacy van buitenaf.

Voor elke ruimte en ieder raamtype bieden we jou graag een passend product.
Bekijk het volledige gamma hieronder om een overzicht te krijgen van ons aanbod. Om het je nog makkelijker te maken kan je steeds interieuradvies inwinnen in onze showroom of maak een afspraak bij jou thuis.

Jaloezieën

Jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden, zijn tijdloos en passen in elk interieur.
Functioneel bewijzen ze hun dienst door het perfect reguleren van de lichtinval.
De intensiteit en richting kan gedoseerd worden door een simpele beweging.

Lamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën, deze gaan in de lengte open.
Geschikt voor alle soorten en maten ramen, zeker ook grote raampartijen en een tijdloze look.

Toepasbaar op rechte, ronde alsook op trapezium ramen.
De raambekleding die zowel functionaliteit en sfeer perfect weten te combineren: in gesloten toestand geniet je van je privacy, open kan je genieten van een prachtig en gefiltreerde lichtinval.Jaloezieën

Lamellen

Lamellen op maat komen helemaal tot hun recht als u denkt aan de begrippen decoratief en functionaliteit. Verticale lamellen zijn het ideale product voor elke denkbare ruimte en ook uitermate geschikt voor grotere raampartijen.

Lamellen zijn zowel toepasbaar op rechte als op ronde en trapezium ramen.
Geen enkel ander product combineert functionaliteit en sfeer zo goed als lamellen.
In gesloten toestand geniet u van uw privacy terwijl ze in open toestand u een prachtig en gefiltreerde lichtinval geven.
Lamellen

Shutters

Met shutters kan de lichtinval en privacy gereguleerd worden. Dit zijn luiken vervaardigd uit hout met verstelbare lamellen en worden hoofdzakelijk aan de binnenkant van de woning toegepast.
Op deze manier kan een kamer door het spelen met daglicht omgetoverd worden tot een harmonie van rust en stijl.
De montage ervan is een Europese, professionele en vakkundige uitvoering.
Shutters zijn tevens beschikbaar in alle vormen, modellen en kleuren.

Shutters

Plissés en Duette® gordijnen

Plissés and Duette® gordijnen zijn veelzijdig omdat ze zowel decoratief als functioneel zijn. Het is een elegante manier van raambekleding voor rust en stijl in je interieur.

Geschikt voor uiteenlopende raamvormen.
Plisségordijnen zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Je kunt kiezen uit vier transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen.
Duette® gordijnen zijn isolerend in de zomer én winter. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van de cel-in-cel constructie Architella® leiden tot een nóg hogere isolatiewaarde en besparing. Een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt.

Een combinatie van een volledig verduisterende stof met een transparante stof vormen een ideaal geheel voor uw slaapkamer.
Hierdoor kan men spelen met licht, vormen en kleuren.

Plissés en Duette® gordijnen

Rolgordijnen

Ideaal om te combineren met overgordijnen zijn traditionele rolgordijnen.
Een rolgordijn kan tot op de gewenste hoogte wordt afgerold waardoor de lichtinval en privacy zelf bepaald kan worden. Met de juiste stofkwaliteit kan een rolgordijn in elke kamer toegepast worden, voor ieder interieur en elk budget.

Rolgordijnen

Duo rolgordijn

Een duo rolgordijn wordt ook wel een facetlight genoemd.
Duo rolgordijnen op maat zijn een uniek product. Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg van vitragegordijnen maar dan met een strak visueel effect.
Duo rolgordijnen zijn voor iedere rechte-raam-situatie toepasbaar.

Met een duo rolgordijn creëert u een speelse lichtinval, die u kunt afstemmen zoals u wil.
U bepaalt helemaal zelf of u het gefilterde daglicht in uw kamer wil laten binnenvallen of de woon- of slaapkamer wil afsluiten van het daglicht.

Duo rolgordijn

Paneelgordijnen

Interieur Bogaert biedt duurzame en hoogwaardige paneelgordijnen op maat aan. Een paneelgordijn zorgt voor een rustgevende sfeer en heeft een Oosterse toets aan jouw huis.

Doordat de panelen over elkaar heen kunnen schuiven, zorgt je voor een mooie overlapping waarmee je zelf het ruimtegevoel in huis kan bepalen.Paneelgordijnen komen heel mooi tot hun recht in grote, kamerhoge ruimten. De stof wordt strak opgehangen en daarvoor zijn vitragestoffen zeker en vast geschikt. U kan ook eindeloos combineren met in-betweenstoffen: verschillende dessins, texturen…

Paneelgordijnen kunnen ook geïntegreerd worden in uw woning als scheidingswand tussen twee kamers of om een bepaalde ruimte op te delen. Het oogt zeer mooi en werkt enorm functioneel. De bediening kan gebeuren aan de hand van een een trekkoordsysteem of met trekstaven. Veelal wordt de bediening ook elektrisch ingesteld voor alle gebruiksgemak.

Tip: zeer functioneel om een soort van extra kastruimte te maken.

Paneelgordijnen
Terug naar boven