Maatwerk

Interieur Bogaert, een gevestigde waarde voor raamdecoratie en interieurtextiel, is gespecialiseerd in confectie op maat van raamdecoratie, tafel- en bedlinnen, kussens en plaids te verwerken in alle mogelijk stoffen. We houden ervan om een ruimte een persoonlijke en exclusieve ‘touch’ mee te geven. Deze ‘touch’ gaan we in samenspraak met jou creëren door een heel breed en gevarieerd assortiment aan stoffen. Er zijn ook een aantal unieke collecties, die zowel op vlak van textuur als motieven boven het gewone uitstijgen. Combineren en contrasteren van kleuren en texturen, van de ‘unis’ in ruige beton-look tot hoogst verfijnde lijnen die wel geborduurd, of met de hand geschilderd lijken...

Gordijnen

Aan gordijnstoffen geen gebrek! Katoen, linnen of linnen-look, zijde of synthetische garens… Ze pronken allemaal met eigen kwaliteiten, wat voor de niet ingewijden de keuze niet gemakkelijker maakt. Wij bieden alles: van de meest somptueuze, weelderige stoffen tot uiterst geraffineerde vitrages, transparant als sluiers. Niets bepaalt meer de sfeer in huis dan een gordijn.

Onze kunst is het afstemmen van deze nieuwe producten op de mogelijkheden van de bestaande stylingartikelen als behang, vloerbekleding en binnenzonwering.

Gordijnen laten zich op veel verschillende manieren plaatsen (roede, staaldraad, rails, haken, banden, embrasses, trekstangen, enz…).
Aan u de keuze. Uiteraard kan u op onze vakkennis en advies rekenen van onze technici. Zij bieden vertrouwen voor elke vorm van installatie die uw raambekleding het fraaist tot hun recht laat komen.


Gordijnen

Tafellinnen

Hou jij ook van tafelen? Dan zal je als een blok vallen voor tal van mogelijkheden om jouw tafel volledig aan te kleden.

Tafellinnen van hoogwaardige kwaliteit, tafellakens, -lopers en servetten in diverse kleuren, tekeningen en afmetingen. Alles kan op maat en gepersonaliseerd gemaakt worden volgens jouw wensen.

Laat je gasten genieten van een heerlijke maaltijd aan een prachtig ingedekte tafel of ga voor een nonchalante aangeklede tafel.


Tafellinnen

Bedlinnen

Heerlijk dromen...

Een comfortabel en aangenaam bed vormt de basis. Bedlinnen doet de rest.
Droom gerust weg bij ons breed assortiment van bedlinnen: dekbedden, dekbedovertrekken, spreien, kussens en accessoires zoals bedlopers. Alles op maat en indien gewenst helemaal gepersonaliseerd gemaakt.

Voeg zachtheid en comfort zelf toe, kleuren en patronen zullen zorgen voor extra sfeer en laat jouw persoonlijke stijl zien.

Bedlinnen

Kussens

Met onze exclusieve gordijn- en meubelstoffen is ook mogelijk om bijpassende sierkussens of losse sierkussens van deze stoffen te maken. Voor de vulling van uw sierkussen kunt u kiezen uit verschillende materialen, afhankelijk van het gebruiksdoel. De exclusieve sierkussens zijn luxe afgewerkt met een verborgen rits.

Kussens

Hoezen

Meubelhoezen zijn de ideale oplossing als je jouw interieur eens wil veranderen van kleur. Meubelhoezen geven uw meubels snel een nieuwe uitstraling, ideaal voor wie van variatie houdt.

Voor vrijwel elk meubel is een hoes mogelijk, want ze worden op maat gemaakt. De hoezen worden goed vastgezet, zodat het comfort behouden blijft, maar toch makkelijk wisselbaar blijven. Aan jou om je favoriete stof eruit te pikken en we gaan ermee aan de slag!

Hoezen
Terug naar boven