Tafelen, iets persoonlijk

maandag 21 augustus 2017
Maak jezelf en je gasten blij met een vrolijk gekleurde tafel.

Een dinertje, of kom even langs en ik voorzie wat tapas en een hapje… Een mooie, unieke tafel weerspiegelt niet enkel wie je bent, waar je van houdt, het is ook een heel leuke en fijne manier om samen te zitten en er iets speciaals, gezellig van te maken.

Mooi textiel, handgemaakt servies en mooie accessoires kunnen daarvoor zorgen. Het zijn nét die details en de persoonlijke aandacht die het keer op keer anders maken.

Als gepassioneerde textiel- en stofkenners gaan we bij Interieur Bogaert zo graag aan de slag om elke tafel tot een leuke ervaring om te toveren. Daarom niet altijd op feestdagen, maar ook op een door de weekse dag.

Onze favoriet? Oude artisanale kant in combinatie met nieuwe trendy kleuren en texturen.

Enkele leuke tips die wij jullie graag meegeven geïnspireerd op ons ruim aanbod aan tafellakens, tafellopers, placemats, servetten…

  • Hou telkens een houvast / thema in gedachten vast. Vertrek bijvoorbeeld met van basiskleur en werk verder met accentkleuren. Dit kan met placemats, servies… Of denk aan nieuwe hippe kleuren die het seizoen kenmerken. Denk maar aan de jungle prints die je afgelopen zomer overal terug hebt gespot.
  • Persoonlijke touch: laat je stoffen servetten of placemats borduren met een persoonlijke boodschap die je telkens opnieuw kan gebruiken. Of misschien voor een speciale gelegenheid, kan je de naam van je gasten erop laten borduren. Wat een leuk aandenken! Zelfgeschreven naamkaartjes of boodschappen zijn ook heer erg charmant! Of ooit gedacht om met textielstiften aan de slag te gaan


Samenwerking met

Val Pottery (webshop online SOON)

Voor meer uitleg of benieuwd om je eigen tafellinnen, placemats, geborduurde servetten op maat te laten maken > Twijfel niet en neem gerust contact op!

Terug naar boven