Crafted poetry

dinsdag 26 september 2017

Wij presenteren u graag de CRAFTED POETRY collectie, die een fascinerende combinatie vormt van romantisch uitgewerkte en ambachtelijk vervaardigde kwaliteiten.


Handwerk en romantiek zijn de nieuwe sleutelwoorden voor herfst/winter 17/18.

Bij de textieltrends gaat het vooral om natuurlijkheid in combinatie met functionele aspecten zoals onderhoudsgemak en stevigheid, die steeds minder duidelijk aanwezig zijn.

Meer dan ooit tevoren staan gemende structuren en dynamische oppervlakken in het middelpunt van de belangstelling. De handwerkte look, waarin de liefde voor het materiaal en voor het bijzondere zichtbaar wordt, is steeds meer aanwezig. Juist het niet-perfecte wordt steeds belangrijker.

Van de opkomende romantisering die in de modetrends zichtbaar wordt, leiden we onder andere ook de seizoenskleuren 17/18 af.

Poederachtige kleuren zoals Frosted Green en Arctic Ice staan voor moderne romantiek met Scandinavische designtaal.

Daartegenover staan extreem glanzende oppervlakken, zoals goud en koper, in bijna surrealistische perfectie voor het luxueuze interieur. Wij combineren bijvoorbeeld oranje-rood in contrast met zachte huidkleur.

In onderstaande foto's kunnen jullie jullie laten inspirerend, er zijn ontelbare combinaties om op voor te bouwen...WAOUH!

Ook nieuwe gebloemde bedrukte stoffen zijn een eerbetoon aan de passie voor handgemaakte textielkunst.

ENJOY, zachte romantische elementen in harmonie met moderne interieuridee├źn of kom ze gerust ook ontdekken in onze showroom ;-)!
Terug naar boven